29092011

Förlåt så mycket! Har varit på ganska skithumör några dagar oc har därför inte bloggat. Nu är jag tillbaka, dock bara med ett ipad-inlägg. Dåligt, I know, men kommer antagligen bilder imorgon, senast på lördag I PROMISE! Nåja inte mycket har hänt, fick antagligen underkänt i fysikprovet idag. Eller hej jo en kul grej har faktiskt hänt :)! Vi fick praoplats på eftis i Munkshöjden med Bella! Blir lite väl mycket som föra gången, då jag var på ett dagis, men who cares? Bara glad att vi har en plats :))). Aanyways, imorgon blir det chillkväll med några kompisar hos en vän, så hörs före/under/efter det imrn! PUSS

27092011

Heeejj! Sticker iväg till skolan nu, bloggar ordentligt på kvällen igen!Hörs då! Puss puss

26092011

Hej! Nu är jag sjukt trött... Kom just hem efter att ha varit på stan.. Meningen var att fara till gymmet med Ida men hon hade glömt byxorna i skåpet (i skolan) så vi åkte bara in till stan och gick runt lite:). Helt chill!
Idag är även min superfina vän Cias födelsedag <3! Grattis gullet:). Anyways, lagade ett kort till henne där jag lovade att föra henne på bio och till restaurang nån dag soon (: .
Får btw antagligen 1 vecka extratid att göra modda-arbetet so that's great!
Nåja nu är jag så trött så tänker säkert bara äta middag och se på några The hills avsnitt typ... Hörs imorgon!!

pictures of this weekend

Här kommer då bilder på dethär veckoslutet :)
lunch på lördag
jag igår på kvällen när jag kom hem. bebbans tröja <3
moddabok -.-
peppi <3
var i butiken idag
yumyumyum
crossroads (; haha
ipad-bloggade (;
aawwww
Nu går jag och läser lite, yeah right... Oooookkej men anyways hörs senare/imorgon  <3

25092011

Borde göra på modda-arbetet, men gissa om jag gör det? Nooope.. Jag är dessutom helt okoncentrerad så inget som jag läser fastnar i huvet ändå. Och dessutom kommer det crossroads i tvn :'D . Dendär Britney Spears filmen ni vet :D. Och så kommer det What happens in Vegas, på kvällen idag också :DDD. Igår kväll var btw en rolig kväll :) . Vi var alltså i koneparken, antagligen sista gången dethär året. Blir kallt snart ju. Vi var ganska många och träffade också några nya människor, fast pratade nog mest med mina kompisar.. Men det var kul iallafall:). Är arg på mig själv för att jag glömde kameran hemma igår, men sätter iallafall in bilder från mitt veckoslut annars, lite senare idag... Hörs senare <3

24092011

Godmorgon! Vaknade faktiskt redan klockan 7 idag, helt sjukt! Bloggar nu snabbt, sen måste jag fortsätta att läsa på min bok som ska vara färdig på måndag. Har författar-arbete i skolan.... Så denhär förmiddan går åt till skoljobb och sen senare idag sticker jag som sagt ut (; hörs före jag far, visar dagens outfit ju! Xxx

this week in pictures

Jepp, kom just hem efter att ha varit på bio med min morfar och syster :D. Vi var och såg horrible bosses, vilken jag i och för sig redan har sett, men det gick inget annat bra som passar att se med dom två :D. Den var typ helt lika bra andra gången också dessutom (: . Nåja kommer nu iallafall att sätta in foton på min vecka, är väldigt trött så tänker typ gå och sova sen :D. What a fridaynight huh ;) ?
Nejmen imorgon blir det utgång med massa vänner så det är helt okej att stanna inne ikväll (; anywayss här kommer min vecka, enjoy! På söndag kommer det säkert bilder ifrån lördagen, tar med mig kameran nämligen (: troubleeee..
förra veckans sundaydinner (: yum!





lilla hunden<3





säkert en av dom sista veckorna för sånhäna shoes:) här skymtar man oxo nya byxorna





måndagen eller tisdagens (?) nails :)





"klara sätt bort kameran" :D:D:D





såna skrytande kompisar jag har :D





såhär såg det ut i badrummet när lampan var sönder :)





söta jessica (: samhällslära-lektion......:D





var och äta i LA grill igår som sagt :D






hahahhaah





sött





hahah ser helt retard ut, men dagens outfit anyways:D





TÖÖ söta (obs inte ett par:D)





bebban och min hund :D





CIA min ängel, köpte ny sånhän till mig, min gick sönder!!




















hörs imorgon, pusspuss!

22092011

Heej! Idag har det varit en helt rolig dag. Var i skolan tills 12.45 och sen gick jag till stan med Ida, Mimmi och Bebban. Gick runt i lite butiker, åt i LA grill, och sen stack mimmi och bebban. Då gick jag och Ida runt lite till och så gick vi till Robert's coffee och satt och pratade :)! Kändes jättevuxet när vi satt och pratade om framtiden och yrken, bostäder osv. Helt galet:D. Men nu har jag helt sjuk lust att flytta till egen lägenhet för att få inreda och sånt:).
Nåja tänker gå ut med min hund nu! Köpte lite grejer idag, och tog också lite foton, men visar dem imorgon :) !
jag idag
Pusspuss vi hörs!

so tired !

Trött, men måste ännu gå ut med hunden... Klockan är nog bara halv nio, så hinner i säng i tid fast jag går ut nu... Morfar har somtur fixat lampan i badrummet. Den var sönder så på morgonen måste jag duscha i stearinljusens sken. Låter kanske fint och mysigt, men det var inte direkt det man behöver för att bli uppiggad på morgonen :D. Nåja nu går jag ut, hörs imorgon ! Aaah lärarna har fortbildning så vi slutar redan 12.45 <3 I love it!
Jag just nu :)
Night everybody <3

lazy-ass giiirl

Soorrryyy har varit jättelat med bloggandet ): . Eller egentligen inte mitt fel, för igår hade jag program typ ända tills jag gick och sova så hade inte tid under dagen. Idag hade jag bara skola och kom hem direkt efter skolan. Nu är min morfar + storasyster här så jag skall gå och umgås med dem! Skall äta nån slag fisk gryta/soppa thingy snart.. Men vi hörs på kvällen/imorgon på morgonen! PUSSPUSS






tröja H&M, örhängen JC

19092011cirkus

Hahaaaa jepp ni läste rätt, skall till cirkus finlandia idag :D:DD:D. Skittöntigt, i know, men kommer säkert att bli riktigt roligt också :D. Helt kul att ha lite barnsliga grejer ibland XD.

Idag har varit en helt okej dag, inte mycket som har hänt. Har en temavecka med församlingen denhär veckan i skolan ,vilket är helt kul ändring :). Skall väl få höra på nån 74årig ex-prostituerad tant eller nåt sånt, så helt intressant...
Nåja nu måste jag gå och äta min mat färdigt, så att jag hinner till bussen, den går lite över 4! Hörs säkert först imorgon, kommer hem först vid 22.30 tiden ungefär...
me today
Pussspusss<3

18092011

Goodmorning! Okej lol maybe not, klockan är 13.20 men anywayss... Hade sjukt svårt att sova igår, gick och sova vid tolv-tiden men hostade som en galning typ 1-2 timmar utan att kunna sova. Blir lixom helt hemskt när man lägger sig ner ): .
Idag är det inga planer igen heller, tänkte först att jag skulle se min kompis Ninni, men eftersom jag är sjuk så ids jag inte. Jag vill bli frisk nu.
Här kommer lite bilder på mitt veckoslut hittills, sätter in bilder på idag lite senare! :
byxorna och ett par av undisarna som jag köpte på onsdagen!
visar de två andra senare!
nails:)
såg den igen på fredag med bebban. för 129384 gången





ALLTSÅ GUD SÅ JAG BLEV ARG, vaknade igår på morgonen, märkte att
jag hade fällt te-termosen och allt te hade farit in i uttagen!!! Dessutom
var min ipad och tfn laddare kopplade då! Uttagen vågar jag definitivt
inte använda, iaf inte på en låååång tid, och laddarena vet jag inte heller..
Jag yesterdayyy...
hörs senare idag, pusspuss<3

vivalafiesta

Lol festar alltså inte men det kommer Loca people (what the fuck) på mtv:D . Den är bara så random och egentligen hatar jag ju sån musik men efter lägerskolan är det bara en sång som påminner om så mycket kul så den är härlig<3.
Eftermiddagen idag har gått åt till att ta bort bilder/videor från telefonen. Har som plan att tömma typ hela telefonens galleri, och de bilder som jag vill spara flyttar jag över till datorn och sen en del av dem till FB :) haha.
Nu ser jag på ABDC (americas best dance crew) bieberfever episode (;; . Aaaa btw älskar Hugo boss reklamen med Jared Leto, love him<3!
Nåja nu går jag, bloggar nästa gång imorgon på morgonen! Ha en bra lördagskväll guys (;
new nails med beige,brunt och vitt!

ensam hemma tråk

Jep är just nu ensam hemma, om man inte räknar lilla hunden förstås :) . Älskar att vara ensam hemma, det är sååå skönt!! Lyssnar på den musiken som jag själv vill, o tar det lungt :)
Som jag redan sagt tidigare är jag inte en sån person som bara ligger och stirrar i taket när jag är sjuk. Idag har jag vilat typ hela förmiddagen men sen orkade jag inte längre så jag gick i duschen, satte på mig vanliga kläder och sminkade mig :D . Sminkade mig gjorde jag egentligen bara för att jag hade supertråkigt och jag älskar att lägga make-up :). It's so much fun!
Anyways här kommer bilder på hur jag ser ut nu osv, sticker iväg till butiken nu I think!
skjorta från 1982 (i Berlin) och baggyjeans från H&M
inte direkt felfritt, men det tog inte länge att göra heller so that's why
lol bilden vägrade vända sig i iphoto men här är den nu åtm :D
Funderar seriöst på att skaffa mej linser, tycker det ser mycket bättre ut!
Hörs senare <3

17092011

Soorry har varit på bloggpaus en hel dag! Är fortfarande sjuk, och tänker stanna hemma hela dagen.. Kul lördag va? Nejmen vill seriöst bli frisk nu, no matter what. Igår var det alltså skolfotografering, tycker min bild och kompisfotot blev helt lyckade. Tog också syskonfoto med min syster men hann/fick inte se det ännu.. Haha det var ganska gulligt, thomas var sjuk, och jag och bebban tyckte att det var skitdumt så vi printade ut hans fbprofilbild :) nu är han alltså med i klassfotot och i våra kompisfoton <3 hahaha. Nåja nu går jag och vila mig :) blir säkert inga bilder idag eftersom jag är sjuk... Vi hörs senare!! <3

16092011 can't take my eyes off you

Godmorgon <3! Sitter här och lyssnar på Lady antebellum- Can't take my eyes off you, och Secondhand serenade- Like a knife ! Just nu mina två favoritsånger, helt amazing! Nåja skall sticka till skolan om 5 minuter. Sjukt nervös för skolfotograferingen, vet inte varför, har ju lixom varit med om dethär sen dagis :D men ändåå....
Såhär ser jag iaf ut :
Klänning Gina tricot, leggings H&M och tröja Spirit store!








PUSSPUSS wish me luck!

seven pictures

Håller på med att laga mat, blir soppa idag. Nu skall jag gå och ta maten från spisen, men tänkte blogga lite snabbt före det. Sätter alltså in bilder på min dag nu :) Roligare (?) med bilder än med att jag berättar :D
dålig kvalité men detta är alltså jag+ min höstrock som jag ÄLSKAR




Här är vad jag sminkar mig med oftast (har olik ögonsmink typ varje dag,
men idag hade jag vit eyeshadow. Foundation från rimmel, mascara från
MaxFactor, fransböjare från bodyshop, concealer från Lancóme, solpuder
från Wet n wild, solpuderborste från Dior och Eyeshadown är nåt random märke.




hann spela lite gitarr idag också :)




funderar just nu på vilken färg jag skall lacka naglarna med ikväll...




omnomnom, mellanmål




Mamma (a.k.a my savior) hade köpt sånhäna till mig <3 snällt!




tog en bild på mina HOODS från balkongen :D:DD cooltva?






Nu går jag och äter lite mat, hörs igen <3

15092011 är helt sjukt trött.

Jeeppp fattar inte hur jag kan vara såhär trött! Hade skola idag, endast skit ämnen, samhällslära, fysik, modersmål och matematik. Ass...
Fick mail från S-market munkkivuori om att vi skall gå dit på intervju med Bella, vecka 39, så kanske vi får praoplats där :) Hoppashoppashoppas! Är så trött på att springa omkring och leta platser. Förstår inte varför en del ställen inte kan ta praoelever, det är ju gratis hjälp i princip!!
Nu tänkte jag printa lite noter och gå och spela lite gitarr/piano :). Är helt bajs eftersom jag fortfarande/igen har helt sjuk hosta och kan ju därför inte sjunga ): mööh...
Måste också titta igenom mitt klädskåp, skolfotografering imorgon! STRESS! Hoppas bilden blir fin iaf eftersom det är sista bilderna i grundskolan... Nåja blir väl helt okej iallafall.
Bilder på dagens outfit kommer nu :
skjorta H&M, stickad väst Gina Tricot, och jeans H&M (:
örhängena är från Seppälä.
Vi hörs på kvällen, pusspuss

Nighttt

Tänker gå till duschen riktigt snart men bloggar nu snabbt.. Var som sagt på stan idag. Skulle alltså ha velat ha ett par svarta jeans men hittade inga bra och orkade inte söka omkring så länge så det fick li blåa ustället... Frågade oxå om praoplatser på typ 20 ställen men ingen ville ha praoelever.. Ass. Blir att försöka igen imorgon I guess. Visar bilder på vad jag köpte imorgon. Blev lite underkläder och jeansen.. Nu går jag, måste ännu skicka ett mail idag, vi hörs imorgon! Puss!

14092011 i skolan

Jepp, har finskatimme -.- . Skall skriva om dialekter eller någå sånt skit men orkar inte mer :D. Ok inte mycket att göra, tar typ direkt från wikipedia men orkar inte endå just nu. Far till stan efter skolan, skall finally köpa domdär svarta jeansen som jag planerat att köpa under ungefär 1 vecka. Lazy ass har inte orkat gå och köpa dem. Men idag gör jag det.



Går med samma och leta praoplats, tänker iallafall gå in till Kappahl och fråga, så hoppas vi får plats där :) . Har inte lust att springa runt hela dagen och söka efter ett ställe ....


Sätter in bilder på byxorna och kanske något annat senare idag, pä kvällen blir det väl.




lol här pratar man dendär dialekten -.-




Nåja höörs senare, pusspuss!




Dagens outfit hahaa

Här kommer då dagens outfit, haha ganska embaressing men kom just på att alla 3 klädesplagg (klänning,tröja,leggings) är från H&M :D. Nåja iallafall här:
hörs på kvällen <3

13092011 sovmorgon again(:

Guuud så jag älskar sovmorgnar! Idag har den dock inte ännu varit så relaxing, hoppade i duschen och gick sedan ut med hunden i ösregnet. Japp, skitväder. Eller jag tycker egentligen inte att det är skit, för jag älskar hösten, men det skulle ju inte behöva ösregna...
Tänker gå och sminka mig riktigt snart, ska prova någon av de två nya hårprodukterna jag köpte på söndag. Mitt hår är btw färgat igen :). Mörkare och rödare, but I like it! Nu skall jag äta morgonmål, all-bran flingor och gefilussaft blir det, healthy :D. Nåja, sätter in bilder på outfiten precis innan jag far!
tänker antagligen inte ha hårbandet på mig just idag, måste bara testa hur det ser ut och känns att ha på sig ute.
puss!

12092011

Tjena! Var i skolan 8.30-14.55 och efter det gick jag med min kompis Bella till Alepa (matbutik) och frågade om vi kan få praoplatser där 17-21.10 (; . Bossen var inte där så vi skall ringa till honom imorgon. Haha lite nervös, för vet att det kommer att vara jag som måste ringa till honom, eftersom ingen av oss egentligen vågar :D. Nåja hoppas vi får plats där, det är så nära :).
Efter det var vi i Max café och åt bröd och pratade skit ;). Vi hade riktigt roligt och fick båda veta nya intressanta grejer om människor ;D. Har hänt en del grejer på senaste tiden som det var kul att prata om.
En sak som är helt bajs btw är hur mycket problem människor som jag känner har fått just nu.. Tycker så jävla synd om dom ): . Brevid dem är mina små problem pyttepyttesmå. Anyways försöker att vara en bra vän till alla som behöver det just nu, tycker själv att jag blivit mer förstående (Y).Varit smått selfcentered, t.ex. förra året. Men hoppas allt börjar gå mot ett bättre håll nu :)
Nu sticker jag till matbutiken och sedan blir det väl att laga middag... Orkar inte, det ösregnar ute, men man måste ju äta så... assssss
PUSSPUSS

11092011 lägerskolepics och sånt

Godmorgon! Gud så jag är trött, fortfarande. Sticker snart till stan med min kompis Ken, vet inte vad vi ska göra än, antagligen bara chilla på stan (: . Nåja sätter nu in bilder från lägerskolan och sen går jag och laga mig! Måste lacka naglarna.
Hårfärgningen blev inte av igår, så idag gör jag det på kvällen. Är inte samma färg som förra gången utan Ljus guldmahogny brun :) hoppas det blir fint!
Nåja här kommer lite bilder då:
haha bebban i tåget, fina boobs!

Jag och Bella<3

Thomas och Robin, manligt ;)

Så snällt av Robin :) 3flickors väska + hans egna :D

Hahhaa jag och Bebban

söt Elmer :)

Jättemysig bild :) Ken, Minéa, Elias och Mömssi

HAHAHHA skrattar åt Jessicas min varje gång :D

Jag, Bebban och Ida <3 favorite girls!

SÖTA Felix & Elias på tåget tillbaka :)<3









10092011 I'm back

Kom egentligen hem igår men orkade inte skriva då.. Eller haha, jo, tänkte faktiskt ipadblogga men somnade brevid ipaden kl19.... Sov då alltså sexton timmar :D sköööönt... Nejmen hade inte sovit en enda minut natten före, det var ju ändå lägerskolans sista kväll :p. Lägerskolan var superrolig, bilder kommer senare idag :) nu går jag och äta morgonmål och sånt. Idag är det väl inget speciellt i planerna, förutom hårfärgning. Blir väl något liknande som vad jag har nu, kanske t.o.m samma. Vi hörs sen, pussss

sista blogginlägget:(

Ok nej haha inte precis då. Sista blogginlägget före lägerskolan... Sen får man först höra av mig på fredag :/. Anyways hinner inte blogga mycket nu, håller på med att laga smoothie. Blåbär, jordgubbar, banan och vaniljyoghurt :). YUM. Använder vaniljyoghurt så att jag inte behöver använda socker, bra va ;) ? Nåja nu sticker jag men först får ni se lite bilder på mig!
Hörs på fredag, pusssochkram<3

BTW såhär ser jag ut, gillar vad det står på tröjan:)

CITYLIGHTS, U INSPIRE ME. MY HEART BELONGS TO NEW YORK.

04092011homeagain<3

Nuuu är man då hemma igen. Efter en väldigt akward taxiresa med pappas chef dvs. Pappa är alltså taxikusk och eftersom han själv inte kunde köra oss med sin vanliga bil (han är ledig idag), so he sent his boss :D. Super embaressing, han talar inte mycket och vad skall jag fråga en  taxikusk som jag inte känner ?? Seriöst :D hahha. Nåja har inte tid att blogga längre för att jag måste packa för jakobstad imorgon.... Kul blir det nog tror jag men anyways lite nervös inför det:D
Slänger in en bild på pörkenäs (det lilla stället dit vi ska) och så sticker jag iväg! Går till butiken och köpa lite mat för imorgon, tänker bl.a. göra nån slags bärsmoothie. Är ju lixom en ca. 4-5 timmars tågfärd plus åtm 1 timmer bussfärd förrän vi är framme, så gäller att äta för att inte må illa. Jag börjar må illa väldigt lätt i tåg och buss och sådant....
xoxo!

02092011siiicckkk

Jadå, fortfarande sjuk...asd. Bestämde mig för att bli hemma från skolan eftersom jag verkligen vill bli frisk till nästa vecka, så jag inte missar lägerskolan ! Aaanyways, jag är inte sån som gillar att ligga i sängen hela dagen om jag är sjuk, förutom om jag har hög feber, så jag har satt igång tvättmaskinen, ätit morgonmål och sånt. Var just i duschen, ångan hjälper mot hals och näsa, ju... Tänkte sticka iväg till butiken och köpa lite gefilus-saft och kanske lite godis, är ju fredag idag så jag får äta snask om jag vill :D. Nåja, går och sätta på mig mjukiskläder och så går jag så småningom. Resten av dagen kommer gå åt till att se på GLEE season 1 :)<3
Bloggar om någon timme eller så igen :)
hahaa, mynthon my saviors + min skööna badrock (:::

01092011

Fortfarande sjuk -.- .... Var ändå i skolan eftersom jag inte ville missa skola, vi hade viktiga ämnen (svåra), och dessutom vill jag inte bli efter när det nu är sista året och man måste skärpa sig... Så var i skolan men kände mig dålig hela dagen :( .
Fast något positivt var det iallafall med dagen, tror mitt matteprov gick ganska bra :). Var tvärsäker på att jag skulle faila totaaalt men får åtminstone ett helt ok vitsord, om inte bra t.o.m (; . Och hahaa satt på matrasten på golvet och drack te från min termos:D:D:D nå iallafall sa en min kompis att jag såg sockersöt ut, själv tycker jag att det kändes töntigt att komma med en termos till skolan :D men vill bli frisk så...
Nu tänkte jag se om det kommer något från tvn, och bara vila, håller på att mäta febern just nu så får se vad det är... Köpte dessutom yoghurtrussin från butiken, så skall äta lite, nomnom..
pusspuss!

RSS 2.0