I don't mind spending every day out on your corner in the pouring rain

Kom idag till kaapelitehdas typ 16.45 tiden. Stod i iskallla vädret i typ 2och en halv timme o väntade på att dörrarna skulle öppnas. Fick plats på tredje raden!! Sjukt. Fyra meter ifrån dom. Maroon 5.... Gudomligt. Är helt kär i Adam Levine nu, typ hetaste mannen i hela universum. Bästa kvällen någonsin. Nu går jag och sova, imorgon laddar jag upp bilder! Godnatt PUSS

I can't promise tomorrow but I promise tonight

GUD så jag har festfeeling! Konstigt eftersom jag är lite sjuk :D. Men anyways väntar helt sjukligt mycket på fredag;)!
what to wear...?

I always swore to you I'd never fall apart

Huvudvärken har int blivit typ alls bättre sen jag tog en panadol. Baaaajs! För, jag tror inte att jag har kommit ihåg att berätta dethär, men jag ska på Maroon 5s konsert imorgon! Så sku ju vara kul om jag int sku vara sjuk då. För dit ska jag, no matter what! Kollar runt lite på weheartit, och hittade några fina bilder

DAY 19 - A photo of your favorite possession

Visste inte nu heller vad possession betyder, men googlade det, och det är alltså min favorit sak, egendom whatever... Ömm har några st but here they are: möbiiil ipad und gitarr

look at the stars, look how they shine for you

Inget speciellt har hänt i skolan idag, var i skolan några timmar och kom hem. Nu har jag helt hemsk huvudvärk:(, så orkar inte vara på datorn. Får hoppas att det går om till flöjttimmen...
här fick ni endå lite leende av sjuka mig.. Örhänget är nytt, från lindex.

DAY 18 - A photo of you in the last item of clothing you bought

HAHA, förra klädesplagget jag köpte var en lila BH från h&m idag... Men här kommer en bild :D:D

I'm not one of those who can easily hide

Mimmi är hos oss. Åkte till stan direkt från skolan, råkade träffa Ken och Henuuu där så var med dem nån timme eller så. Sen blev det igen lite julklappar+stuff till mig själv ;) . Måst påriktit börja mer koncentrera mig på domdär julklapparna än presenter till mig själv :DDD.



Efter några timmar på stan hamnade vi (surprisesurprise) till Stockmanns delikatess igen. Håller på att planera en dinner som vi ska ha på söndag (: ! Kommer bli helt super!




Kommer ha ett helt sjukt roligt veckoslut, på fredag blir det lite lillajulsparty, på lördag konsert och på söndag då denhär middagen:) WOOPWOOP.



just nu:

spets-inspiration

Burlesque kopplas ofta med korsetter, men faktiskt också med spets. Och jag har börjat tycka om spetskläder sjukt mycket nu. Har ju själv dendär klänningen som jag hade på halloween men annars har jag faktiskt inte så mycket spets. Eftersom jag håller på och fixar en grej som har med burlesque att göra så blev jag nu väldigt spets-intresserad! Här är lite bilder!

DAY 17 - Your highs and lows of this past year

Bläääääh... Kan säga att domhär båda har att göra med vänner. Har haft mina bästa och sämsta tider med kompisar. Behöver nu kanske inte gå in på dethär desto vidare, låter er gissa själv...

Every finishline is the beginning of a new race

Heej! Idag har jag typ bara varit med kompisar, nästan genast efter att jag hade vaknat kom Cia till oss, och efter det for vi till stan med Ninni. Köpte lite julklappar och sånt:). Sen kom dom ännu till oss och nu är jag hemma ensam.
Det ser så mysigt ut på stan denhär tiden på året:). Julgranar och dekorationer everywhere! Jag älskar faktiskt jultiderna, fast jag egentligen inte tycker om vintern annars. Men nu har vi ju lyckan att inte ha snö åtminstone ännu:)! Minus för att det regnar sjukt mycket, men iallafall fryser man inte ihjäl :).

xxxxx

Hey, read my lips. Cause all they say is kiss,kiss,kiss

Kom hem för några timmar sen, från pappa alltså. Minnesstunden gick helt bra, var bara superkonstigt eftersom flesta av släktingarna som kom var såna som jag aldrig träffat förut? Weird.
Nu håller jag på att laga pasta&sås, mamma kom just hem från Indien och orkar inte laga. Det förstår jag, hon hade massor strul med flygen och måste vänta hela natten på flygplatsen där. Men iallafall slapp hon hem :D.
Nu måste jag gå för annars bränns nog såsen i bottnet... Hörs imorgon !

DAY 16 - Your views on mainstream music

Jag har ganska växlande åsikter angående mainstream musik. Det finns vissa jag tycker om t.ex. Justin Bieber osv, sen finns det såna som jag inte tycker om som Jessie J eller Nicki Minaj. Och sen t.ex. Lady Gaga vet jag att kan sin sak och allt sånt men jag tycker endå inte om henne. Jag lyssnar själv inte på mainstream musik (utom JB) fast jag tycker att en del är bra , men jag bara kan inte... Don't know why






dislike:
















like! :











When she was just a girl she expected the world

Kom just hem från skolan. Gymnastik sista timmen, därför sånhäna bilder, är fortfarande lite röd i ansiktet tycker jag. Det är konstigt hur jag hatade skolgymnastik förr, nu tycker jag att det är jätteroligt! Vi har så kul människor i gruppen (flesta) så det blir mycket roligare att sporta :). Plus att läraren har fått bättre inställning mot mig, så det är ju bra;D!
Far igen till pappa idag, buäääh :(! Men sista dagen som det är såhär, sen är det igen en gång i veckan bara pretty much. Nice ;).  Nåja imorgon har vi begravning + minnesstund för farfars faster... Inte så emotional för mig eftersom jag bara träffat henne enstaka gånger och hon var faktiskt redan 96 år, men endå. Flesta andra släktingarna är döda så därför ordnar pappa det.
Men ja, vi hörs senare!
Men anyways, hörs senare!

Broken pieces from a barely breathing story

sjukt bråttooooooooom

DAY 15 - Your favorite photo of yourself and why

Vet inte varför, tycker bara om den.

Mr. bring me down, well you like to bring me down don't you?

Kom just hem från skolan. Är helt sjukt trött. Om typ 2h far jag till pappa, så vi får höras imorgon igen.

I'm bulletproof, nothing to loose, fire away,fire away

hahaha huj fan, men hejdå nu far jag till skolan!

tap on my window,knock on my door, I wanna make you feel beautiful

Just nu:
och igår:DD   :

DAY 14 - Your earliest memory

Dethär blir nu int speciellt roligt men dethär är mitt första minne som jag kommer ihåg ordentligt. Det var när jag var typ 3-4 år, var i hissen med Pappa och Hans kompis, för vi höll på att flytta hans saker när han flyttade ut. Vi var i hissen och kommer ihåg superbra att jag åt en massa surskorpor, hämtade hela tiden mer medan vi åkte upp och ner med flyttlådorna... Så sånt

martta e bäst

Jessica (martta) är hos mig. Meningen var att läsa på fysikprovet, som alltså är imorgon, men så blev det ju förstås inte :D. Har typ bara ätit, pratat o skrattat, som vanligt. Alltid lika roligt med denhär fjanten :D.
söööööööööt!

although there's pain in my chest I still wish you the best

Far iväg till skolan. Vänstra kontaktlinsen kliar. Men det går säkert om. Vi hörs på eftermiddan!

My life with you means everything, so I won't give up that easily

Har bara varit en hemmadag idag, sett på en massa onödiga tv-program osv. Vanlig söndag dvs.


Notice anything different? Mänskor kommer bli surprised imorgon (; nåja anyways godnatt (:





Walk a mile in my shoes and then judge me

www.weheartit.com

Our broken fairytale, so hard to hide.

We ♥ it känsla igen. Nothing else to say, egentligen. Ni får ett ordentligt inlägg om några timmar. Nu kommer det några sånhäna. Har ingen inspiration.

DAY 13 - Somewhere you'd like to move or visit

Här kommer världens mest kliché svar?



New York eller LA. Men det e bara sån jag e, citygirl in i det sista. Har varit i NY och blev helt kär, LA är sen en av dom nästa på önskelistan.
Mykonos skulle inte heller vara så dåligt. Älskar Grekland och just denhär ön. Sjukt fina stränder, och inte endå en för liten ö.
Vet inte om jag skulle kunna flytta till nån av domhär, isåfall skulle det nog vara USA. Mykonos är ett sjukt trevligt ställe, men det är mer ett vacation-ställe!

I guess I stuck around so I could watch us fight

en bild där jag ser helt jävla dum ut, men tänkte att det har varit så tomt här på sista tiden :D. Imorgon blir det bloggande igen, nu far jag och sova.

DAY 12 - Bullet your whole day

Haha visste faktiskt inte vad dethär betyder? Googlade åtminstone det (haha sad) och det var väl att jag ska skriva typ om dagen i punkter eller nåt sånt?
  • Skola, inget speciellt, fick veta att jag får 7 i samhällslära vilket är helt okej.
  • Ken och Mimmi och Ida kom till oss
  • Färgade håret
That's pretty much it

I'm married to the music, for better or for worse

Queee mitt hår är nästan svart? Okej saw it coming för hade ju köpt mörkbrun färg så... Men helt bra blev det ändå, helt trevlit med lite omväxling :p .
Mimmi och Ida for vid åttatiden (ken hade ren farit tidigare), och sen efter det har jag typ bara spelat gitarr. Sitter nu och dricker glögg, och ska snart gå och fortsätta med att läsa nyaste Cosmo :) Chill!
Aaanyways, bloggar ännu om dendär day 01-30 grejen, sen går jag och sova så småningom :)

It's two hearts living in two separate worlds


Ken, Ida och Mimmi
är hos oss. Ken spelar på min systers violin. Ni kan gissa hur det låter...
Bilder lovade jag ju så här kommer bilder från måndagen
xx

DAY 11 - Put your ipod on shuffle and write 10 songs that pop up

SÅÅÅÅ först vill jag förklara varför det har varit så tyst här på bloggen. Vårt nätverk (?) byttes typ i förrgår? Tror det var då... Nåja åtminstone så den har inte funkat på några dagar, men nu funkar det. Och just typiskt att det är just nu som mamma jobbar. Så ni får ordentlig update med bilder och sånt imorgon! Sätter nu sånger från min spotify hit: Colbie Caillat - Realize, Shinedown - Breaking inside, The Script - Breakeven, John Mayer - Do you know me, The Fray - How to save a life, Tiffany Alvord - Jar of hearts, Amy MacDonald - Spark, Daughtry - What have we become, Lady antebellum - Can't take my eyes off you, Oskar Linnros - Från och med du,

You're changing me

Dethär veckoslutet har gått jävligt snabbt, igen.. Som tur. Var hos pappa, inte mycket att berätta, hade nån slags "släkt" fest på lördag. Idag vaknade jag, klistrade på ett leende, och gav pappa en farsdagspresent. Pratat med vänner ikväll, verkar gå väldigt bra för dom just nu,speciellt dethär veckoslutet. Dom möter tron, har kul med familjen, jobbar på att komma över expojkvänner osv. Är jätteglad för dem, verkligen! Viktigast i världen att dom mår bra. För mig själv går det sådär. Dethär veckoslutet har varit lite sämre igen, men jag klarar mig.

DAY 10 - Your favorite song and why

Favorit-sång? Äääh sjukt svårt.... Har faktiskt inte en. Just nu är det väl Christina Perri- Jar of hearts, Christina Perri- The lonely, Daughtry- Learn my lesson, Daughtry- Crawling back to you, Ellie Goulding- Starry eyed. Så dom.... Varför då? Vet inte, eller egentligen är det väl bara för dom bra lyricsen, vilket lixom är typ mitt enda krav på sånger:D.

DAY 09 - What you hope your future will be like

Äääh. Tycker personligen att dethär typ är lite samma grej som dendär Where you'd like to be in 10 years. Right?
Iallafall låååångt i framtiden vill jag väl ha en man, ett jobb som jag är bra på och tycker om. Barn vet jag sen inte om ännu, kanske kanske inte, det är väl tiden som visar det. Är jag med någon jag kan tänka mig ha barn med och som också vill ha barn, så kanske jag vill också. Tycker inte alls att man måste veta sånt ännu på en lång tid! Fråga igen om 15-20 år (; . Vill antagligen bli gift först där vid 30 års åldern tror jag. Förstås om man hittar någon som man vill gifta sig med är det ju inte fel innan heller, men jag är ingen såndän "hoppa in i ett äktenskap som 21 åring", not my style. Jag vill leva ;)
Vill förstås ha många vänner, eller nödvändigtvis inte många, men några viktiga iallafall! Sen vill jag få mycket reseminnen, kanske t.o.m utomlands? New York är min drömstad att bo i, men man får se om det blir verkligt påriktigt! Vill iallafall göra allt sånhänt kul till ungefär 30-35 års åldern. Förstås vill jag ha kul efter det också men kanske på ett annorlunda sätt ändå.

I'm gonna rise above, show 'em what I'm made of

Sååå, skall fara till pappa "så snabbt som möjligt" (för att låna pappas ord dvs).. Blir väl om nån timme eller så... Så sen blir det igen bloggande först på söndag, kanske t.o.m först på måndag! Hoppas jag blir skjutsad tillbaka på söndag kväll:)!
Iallafall idag var det inget speciellt, sovmorgon, rella och sen drama där jag inte gjorde någonting. Är inte så intresserad av personerna som är i gruppen, finns typ två som är trevliga, så där rök dramaintresset åtm denhär kursen. Sen efter det hade jag gymnastik, vilket bara gick åt till att tala med Jessica :D. Mina leder i benet, mest bakom knäet har alltså varit helt jättesjuka ända sen tisdag, så har inte kunnat träna ): men var helt skönt att missa gymnastiktimmen idag, dom hade cirkelträning, vilket i skolan är SJUKT tråkigt.

I know the sun's set to rise

denhär veckan:
jag för typ en vecka sen?
blev lite chockade när vi hittade dethär i ordboken :D
riksdagshuset
hade matematikprov idag så veckan gick åt till att öva
akseli ritar :) <3
frida hann en sväng till oss till pappa :) kuuulkuuul
davinciiiiiiiii
söööt:)
hahahha usch. jag är glad:D:DD
beskriver deras vänskap bra ;) nånej skämt







cia fotar :)
hagahoods ;)
söt bebban :)

lol prövade ett läppglans idag och tog lite bilder :D
and finally pikkishoods ;)
VI HÖRS:)

DAY 08 - A moment you felt most satisfied with your life

Nämen Guuud så svårt dehär blir! Seriöst.. Tycker jag är väldigt ung, kanske t.o.m för ung för att svara på dethär. Har lixom inte gått igenom nåt så AMAZING ännu tycker jag. Men jag antar att dethär betyder hittills, så måste väl hitta på nåt. Nå känner väl mig mest nöjd med livet när jag gör nåt roligt med vänner. Några epxempel är t.ex. Lägerskolan, fester, och bara andra kul tillfällen :) . Är alltid som gladast med vänner, dom är lixom allt. Blir ett sånhänt superlame bildlöst inlägg, hatar faktiskt att ipadblogga, blir helt sjukt tråkiga inlägg! Måste få denhär saken fixad. Håller på att go insane liksom. Nåja, vi hörs senare

MTV EMA's

Kom på att jag inte har skrivit alls om mtv ema's 2011, vilket är väldit konstigt eftersom musik är så stor del av mitt liv o där faktiskt var skitbra artister ! Men tittar faktiskt på programmet just nu, så då tänkte jag skriva lite :).
Justin Bieber, best male och best pop då... Många säger att det var bra att han inte vann mer, och tycker att det är helt galet att han vann best male. Om man kollar på hans videor på t.ex. youtube eller studerar hans musik mer så märker man nog hur mycket talang han har! Just a hint for all you haters ;). Nånej alla får ha sin egen åsikt, men iallafall, det är min. Han är helt sjukt bra!
en till bild på Justin, bara för att den var söt. Bild på Snooki och Jwoww för att dom helt enkelt är awesome. Bild på Selena Gomez för att hon gjorde ett lyckat jobb som host, och hon är väldigt modig!

if it makes you happy it can't be that bad


DAY 07 - Your zodiac sign, and if you think it fits your personality

Så, mitt horoskop är då alltså Tvillingarna. Är nämligen född i Juni. Vet nu inte så mycket om det, men har läst på många ställen att personer med det horoskopet ofta är utåtriktade och sociala, vilket gäller för mig iallafall :). Tror inte riktigt att horoskoper stämmer helt, detdär med händelser och så, men för mig stämmer iallafall beskrivningen på personligheten.
Var btw på bussen påväg till helsingfors (från pappa) vid 7tiden, och fick sms att läraren är sjuk, och jag börjar 10.05. SKÖÖÖNT! Så iallafall, nu har jag typ 1h tid tills jag skall till skolan :). Tänkte sminka mig ordentligt, vilket jag annars inte skulle ha hunnit, o sånt. Jag sätter in bilder snart (:
Pusss

DAY 06 - Your ideal date

Så min ideala date då..... Till mig skulle egentligen vadsomhelst (nästan) gå, bara jag tycker om den personen. Viktigaste för mig är att det är en person som jag kan prata mycket med, så det inte blir helt awkward och tyst.
Idealet skulle säkert vara typ middag eller något utomlands, tänker typ nån ö t.ex. i Grekland? Skulle vara jättemysigt att gå och äta ungefär vid solnedgången och sedan kunna gå på en promenad t.ex. på stranden?
Det behövs nog inte ens så mycket för att imponera på mig, måste bara vara en söt och snäll person + mysig stämning :)
Idag har jag annars varit bara i skolan. Vi var på besök till riksdagshuset, bilder kommer säkert på onsdagen. Det var helt intressant, men man ser att man använt mycket pengar till det vilket jag tycker är ganska onödigt? Huset är som nåt jävla slott men sen har bara 200 människor av finlands befolkning rätt att vistas där (i princip) ? Fräckt.
Anyways, efter det var jag på McDonalds med några kompisar, åt inget utan for bara som sällskap, men det var rolit :). Efter det har jag haft lite kompisdrama som jag inte vill gå in på nu, men iallafall känner mig lite elak just nu. Ibland måste man göra saker som är själviska för att må bra.
vi hörs:)

starry eyed

Snabbt blogginlägg medan mamma är borta, hon jobbar nämligen just nu.... hörs på kvällen <3

DAY 05- details on your current relationship status

Jag är nu hos pappa, kunde gå en stund på datorn så bloggar snabbt om dethär då!





Är alltså singel, öppen för nya grejer, men just nu är jag nog nöjd som fan.




Inget annat att säga :D hörs imorgon/ på  måndan!

never gonna do nothin to let you cowards fuck my world up

Hahaa, hejj, nytt inlägg då igen ;). Nämen tänkte att det känns lite konstigt att skriva vanligt blogginlägg i samma inlägg som det om religion...
Idag har det inte hänt speciellt mycket, var i skolan och hade föredraget, vilket gick ganska bra tycker jag:). Efter skolan skulle jag egentligen hem men var sjukt uttråkad så stack in till stan med Bebban :). Var bara där nån timme eller så, och nu är jag då alltså hemma igen :). Mamma jobbar så jag ska börja laga middagen snart, blir Tortilla.
Dethär veckoslutet kommer jag btw inte att blogga typ alls, far nämligen till pappa. Tar med mig min ipad dit så kanske frågar efter internet-lösenordet i nåt skede, och då blir det ett litet inlägg isåfall (; . Men skall inte hoppa mycket framåt i tiden, hinner nog blogga imoron före jag far alltså (: . Och kommer säkert redan hem på söndan tror jag så blir ju egentligen bara en dag emellan!
Nu har jag supertråkigt, har lekt med photobooth en stund och det börjar bli tråkigt, så far och laga middag. Hörs imorgon <3

DAY 04 - your views on religion

Min syn på religion då... För mig är varje religion intressant och jag tycker att alla har rätt att tro vad dom vill.
Jag har egentligen säkert aldrig riktigt trott på allt vad kristendomen innebär, inte ens när jag var liten och förväntades tänka så. Men har bara aldrig riktigt trott på detdär med skapelsedagen  och Jesus och allt detdär. Jag tycker dessutom inte om att ge andra människor kontroll över mig och mina val, som kristna gör när dom ber till Gud. Är lixom för självständig för sånt. eller också bara rädd att inte ha kontroll.
Dessutom verkar hela grejen med att världen skapades på 7 dagar bara så sagolik för mig att jag mer tar det som en sagoberättelse än som riktigt fakta.
Detta är då förstås MIN åsikt, tycker att andra nog får tro på kristendom och de andra religionerna. Vissa känner ju trygghet och tröst via religion, vilket är fint :).

DAY 03 - Your views on drugs and alcohol

Jahaaa... Vill här först ursäkta att jag inte har bloggat på en lång stund, ska bättra mig, lovar!! Nå, idag var iallafall en helt okej dag, först tandläkare, sen skola, sen till stan med Ninni :). På biologin idag fick vi ta reda på våra egna blodgrupper, vilket var superintressant om man tänker på hurdant det oftast är. Just sånhänt ska de vara för att hålla mitt intresse, om man tänker på att jag fick underkänt i förra provet... Nåja sen när jag kom hem från stan hade jag en massa skolarbete.. Eller ja, måste förbereda ett föredrag för imorgon. Var beredd på att använda hela min kväll åt det men tog bara typ 1 timme eller någå sånt?! Är det såhär lätt borde jag ju börja göra mer i skolan, nog för att jag måste annars också.... Nåjaa så min syn på droger och alkohol då. Tror man har märkt redan från tidigare inlägg att det inte är nolltolerans som gäller med mig, right (; . Nejmen tycker att det är helt okej om man dricker alkohol för att ha kul fastän man är minderårig. Bara det inte blir okontrollerbart, ingen vill sköta om en spyende fyllo och ha sin kväll förstörd, eller hur? Är alltså okej så länge man vet var ens egna gränser går , och så länge man dricker av egen vilja, inte någon annans! Droger har jag däremot en annan syn på. Jag vet inte hur det är , eftersom jag aldrig själv testat, men av vad jag har upplevt i min omgivning och nära krets är det inte så mycket positivt som droger för med sig. Jag förstår att man i denhär åldern blir nyfiken på tobak, alkohol, sex osv, men har riktigt aldrig förstått drogernas plats där. För mig räcker alkohol riktigt bra, skulle inte ens vela hamna i ett sånt skick att man inte förstår vad man själv gör eller vad som händer i omgivningen, vilket händer av många droger. Men om någon jag känner testar typ cannabis eller liknande är det väl helt okej, men bara det stannar vid den ena gången. Blir det sen starkare och oftare är det ju bara ett helvete man har framför sig i princip. Har dessutom sett personer jag känner ge upp droger, vilket är helt amazing (: blir så glad!! Sen finns det vissa som fortfarande sitter kvar, och hoppas för deras skull att de slutar snart.... Puss! P.s bloggar med bilder imorgon

RSS 2.0