Party till you pass out drink till your dead

Happy new year everyone! puss

Everybody knows where we're going, yeah we're going down

Woopwoop nyårsafton 2day! Nu har jag precis vaknat och klätt på mig kläderna som jag ska träna i. Cia kommer om 45 minuter. Tänkte att jag äter något litet till morgonmål nu, och så börjar vi träna halv1 :). Ska bli riktigt roligt. Iallafall, sen kommer Mimmi ju hit vid 2 och vi börjar laga oss! Och sen 17.00 bär det av mot Mellunkylä hoods ;). Wippiee. Och eftersom jag t.o.m har kameran igen så får ni nyårsbilder också! Awesome. Nu far jag och äta åtminstone, vi hörs iallafall en gång innan jag far! pusskram
¨


Memory, I can't live on you

Lägerskola i Pörkenäs September 2011
söta ken på stranden :)
promenad på stranden lol







Berlin Februari(?) 2011
ingen aning var, men berlin åtminstone ;)
på musé med mamma






Skola.....
usch.





Maroon 5 , 30.11.2011





Italien sommaren 2011
beach:)
boardwalk :) ää vad varmt det var då, wanna go back






Partyyy

aaaww Otto och Mimmi :)

dancedance like it's the lastlast night of your life

hahha sverigeee ;)

lillajul @ heges!

forfarande lillajul as you can tell by Elias fina mössa :D




Och sen bara friends in general ♥

Söt Henuli på biologitimme...precis såhär "roligt" brukar vi ha det :)

hahahha awwww

bästa vännen forever and ever

söta FÖRLOVADE Jessica och Toni ;)

Snygga;) ..................:DDDDD
Wow thanks 2011 for raping my blog med miljoner pictures! Men måst väl medge nu efter att ha tittat på bilder, har haft ett ganska bra år :) .

I surrender who I've been, for who you are

Hah, så denhär dagen har basicly varit helt fucked up plan-wise. Skulle ju som sagt träna på morgonen. Skulle sätta väckarklockan på på kvällen men så tänkte SMARTA jag "äsch, jag sover ju ändå oftast bara till 10-11, hinner ju bra utan"! Jaha, o så vaknar jag ju av att mamma säger "Klara skall du inte vakna, klockan är 12, skulle inte Cia komma kl 1?". O ja ba FML. O så blev det förstås inget träning, eftersom jag bara hade så kort stund tills Cia skulle komma. Och så stack vi iväg till IKEA. Där blev det lite spontanshopping. 6 glas, 2 skålar, en lampa och ett paket vaniljdoftande doftljus fick jag med mig. Supernöjd:)! Glasen och skålarna är alltså inget jag kommer ha nu, men tänkte att det nu sku vara tiden att börja samla inför när man sedan ska flytta till eget om några år! Weeehoo. Har ju redan 6st ljusblåa muggar, typ 15 silverskedar, och så började min gudmor precis samla bestick åt mig! Fuuun! Sen efter det for vi till Mimmi, också det rätt spontant. Var roligt där, kollade vad hon ska ha imorgon på sig o sånt :) . Sen kom jag bara hem och såg på lite tv.. Annan plan som gick åt skogen var att jag skulle blogga ordentligt med nya bilder and stuff today. Men det blev ju inte av eftersom jag är så lat, haha. Nejmen good news iallafall guys, hittade kameran idag!!! Yeah buddy. Så imorgon kanske ni får RIKTIGA bilder,nice right? Senast iövermorgon iallafall, haha. Imorgon ska ja väl cykla lite innan Cia kommer hit (om jag vaknar....) och sen ska vi zumba!! Jeeeh. Sen ska vi väl göra oss i ordning inför kvällen ;) . Jag är så excited!!! Försöker btw få till stånd ett inlägg om mitt 2011:)! Bilder osv, yayyy! Puss hörs snart

If I lay here, if I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Gaash dendär sången är så vacker. För er trögbollar som inte vet är det alltså Snow Patrol- Chasing cars... Håller just nu på att spela gitarr och sjunga. Förstår inte varför, men blir ofta på jättedeppigt humör när jag muciserar. Är väl för att jag bara låter tankarna åka omkring fritt och bara liksom släpper allt. Men helt skönt det med ibland! Har tänkt att jag imorgon skall stiga upp tidigt (okej vid 10, men comeon det är lov) , och så ska jag träna! Har inte gjort det på en tid, vafan. Känns dåligt, men nu ska jag sluta med träningsjullovet och sätta igång ordentligt. Beach 2012 in good shape ey? Det e va jag vill iallafall. Så ska verkligen pusha mig med dethär nu. Skall väl zumba lite på morgonen och säkert cykla med? Bra blir det. Sen på dagen kommer cia och hälsar på weehooo! Vet inte vad vi hittar på än men roligt brukar vi iallafall ha jämt , so yay! Och sen är det ju faktiskt redan nyår iövermorgon, shieeeeeet! Awesome. Vi hörs imorgon, och kanske t.o.m ses (omg...), det här är med ipaden serni.. Godnatt mina kära

Dancing in the dark, middle of the night.

Nyårs inspis. Väntar på det massor. Vet inte riktigt varför. Som om det skulle vara det perfekta nyåret som man drömmer om? Tss, knappast. Men drömma kan man ju alltid ändå.
This is how I'd like my New Year's to look like:











This is pretty much what it's gonna look like:










Men det är okej det med. Men tror nog att jag talar för oss alla när jag säger att jag helst skulle ta drömmen? I want exciting things to happen!












och sen på tal om ingenting, här kommer bild på mina skönaste ever hemmamys-byxor som jag fick skickade med posten från USA, thanks for the gift:). På nåt sätt fula men ändå söta och sjuuukt sköna!






you're gonna miss me baby, hate to say I told you so

pratar med cia i telefon. kom just hem från sherlock holmes vilken var bra. Men vi hörs imorgon måste forsätta prata nu:D
vafan ser ut som jag har svart hår? weird

love you like a lovesong baby :D

Sitter och äter med ninni . Ska snart gå iväg till tennispalatset för att se nya Sherlock Holmes. Jep blev den eftersom new years eve var helt fullproppad med folk... Men blir väl bra ändå :) hörs när jag kommer hen! Pusshej

Next year I'll be braver , I'll be my own savior

Så, halv 2 på natten är klockan då. Alltså jag är faktiskt lite trött men orkar inte lägga ifrån mig ipaden och börja sova. Får lov att göra det snart endå. Började här att fundera över nyår. Mainly eftersom jag skall på dendär filmen New year's eve imorgon med Ninni! Började bara fundera över hur stor grej nyåret faktiskt är. Nyårsafton.. Festande, väntan på tolvslaget... Sen dethär med newyearskiss. Jag kan lova att varendaste en av er bakom rutan därhemma skulle vela ha en sån. Jag med kan jag erkänna. Vet egentligen inte vad det är som är så speciellt med att man ska kyssas just då, men något är det åtminstone. Sen dethär med nyårslöften. Man lovar en massa grejer, som man sedan ändå inte lyckas hålla, om man ens försöker. Jag har funderat på vad mina löften skulle vara inför det kommande året då. För det första skall jag definitivt skaffa kort till gymmet. Dethär löftet vet jag att jag kommer att hålla. Kommer faktiskt fixa kortet inom kommande veckan eller veckan efter det. Så det löftet blir av iallafall. Sen har jag en massa andra löften som jag inte är lika säker på att kommer hållas, men som jag verkligen vill hålla. Jobba hårt i skolan, spara pengar, vara modig osv. Ni som är riktigt skärpta märker att jag använt rubriken för en tid sen men bytte nu ett ord (; Vad dethär året har gett mig är lite svårt att säga. 2011 har varit ett väldigt omväxlande år. Finns både bra och skitgrejer. Tror nog 100% säkert att 2012 kommer att kicka 2011s ass. Så måste det ju bli? Vill ha ett helt amazing oförglömligt år. Ser framemot att vara med vänner, komma in till en bra skola som passar mig, festa, vara modig, ta risker, vara kär, vara glad, skratta, gråta, osv. Välkommen 2012 :)

under your thumb I can't breathe

Hahaa, såå mobilblogg... Lika skit som iPad but what you gonna do... Iallafall, såg just på Adele live at the royal albert hall! Sjukt bra. Förstår inte hur nån kan va så amazing. Seriöst om man är ledsen finns det inget bättre än Adele! Nu ska vi fortsätta med att se på en film. Super att man nowadays kan hyra film från itunes! Man behöver ju liksom inte gå nånstans! Lat som man är... Näädå men vi hörs imorgon! Puss

I know I have a fickle heart and a bitterness

Fattar inte hur bloggare får till bilder som ser så naturliga ut! Jag e ju som nån värre stelnad fisk, haha.
Nya kläder från ginatricot och h&m då. Toppen har jag tittat på i gina en tid redan och nu lät jag mig själv köpa den inför nyår + att den var på rea:). Köpte förutom dethär också 2 andra skjortor och ett par leggings. Sen köpte jag också 12skumppaglas för nyåret, då vi har lite nyårsfirande med några kompisar! Blir mysigt.
Alltså har påriktigt tappat bort kameran!! Okej nej helt så är det inte men hittade inte den idag när jag skulle iväg. Hade ju förstås inte så mycket tid att söka efter den heller men vet faktiskt inte var den är. Blir att leta idag då så jag får bilder på julklappar och resten av det jag köpte idag. Tror jag går och letar efter den nu faktiskt, hörs senare! Ha en rolig kväll alla!

If I wanted to leave I woulda left by now

Så nu är jag hemma i Helsingfors igen. Kom tillbaks egentligen redan igår men har haft fullt upp här :D . Eller lol inte egentligen men fick julklappar så höll på och lekte med dem.. HTC wildfire woopwoop ;) . Gud så jag är skit på att använda den btw, skriva o sånt, men det blir väl bättre snart :p. Får helt jävla ångest när jag inte kan smsa snabbt längre, haha. Men annars är telefonen nog superbra, och kanske jag t.o.m kan mobilblogga med den (; . Har inte kollat upp det än men borde ju gå.
Julen gick nu som vanligt, åkte ju till pappa redan 22a. Direkt då på kvällen, vid 9tiden, gick vi iväg och hämtade julgranen:). Nu står det en geisha-julgran i vårt vardagsrum där, min pappas fru hade ljusröda prydnader:D. Sen julafton och juldagen firades hos Mommo&Mofa. Fick passligt med julklappar, såndänt normalt som man får, kläder,böcker,choklad,musik osv. Visar bilder idag på kvällen när jag fotat allt. Alltså blev superarg på mig själv för jag hade ju glömt kameran hemma hos mamma! Så har inte en endaste bild av julen. Men idag börjar fotandet för jullovet:). Nåja iallafall, igår kom jag hem till mamma, fick min telefon, kläder, ett wiispel och stooooor vit pumaväska  som jag önskat mig :). Blev superglad!
Snart sticker jag in till stan. Skall träffa Ida, vi skall gå och shoppa lite, fick 50€ presentkort till H&M. Så då blir det mycket kläder från H&M då, nu när rean också har börjat. Så ska vi väl äta nånstans, och sen kommer jag hem! Skall via posten och hämta lite julklappar som kommit från USA också (: . wiiih
skitbra väder, resulterade i skitfula bilder eftersom solen lyser sådär töntigt vid fönstret. Men nya bilder på kvällen då as I said before. Pusss

The music's got me going higher, it feels like I can touch the sky

Igår var det alltså julfest så sätter in bilderna av mej och bebban nu. Sen idag var det ju kyrka, var ganska tråkigt. Men alla var på jätteglatt humör:). Sen gick jag då på lunch med familjen, vi var på restaurang Aino på esplanaden. Var supergod mat! Nu kom jag hem och skall fara till pappa om några timmar. Blir ju annars typ nästa ordentliga blogginlägg först på den 27e (senast). Vet inte om jag hinner blogga före det alls, men tror nog att det går, med ipad.
yesterday
and today

He took my heart, I think he took my soul

Kom hem från julfesten typ 1timme sen :). Allt gick jättebra tycker jag. Har som alltid svårt att vara lycklig över det, men hur som helst. Nöjd med mina prestationer. Gjorde annars ett inlägg med bilder på mig o bebban på dagen men hon glömde trycka på publicera när hon fixa sista sakerna :p . Men ni får det imoron istället. Imorgon julgröt+kyrka. Onödigt. Men blir säkert helt ok, får prata med lite vänner som man kanske inte ser alls på dom följande veckorna. Så blir det lunch på stan med familjen, och efter det lite julmys hos Cia! Sen bär det av mot pappa. Men vi hinner nog höras imorgon, försöker hinna blogga på morgonen! Sovgott!

Next time I'll be braver, I'll be my own savior

Julfest idag. Lite nervös. Får nu bara önska att allt går som det ska. Eller egentligen ju inte nervös för nåt annat än dendär sången som jag sjunger med 5 kompisar. Mest nervös för att dom 2 pojkarna som spelar gitarr skall klara av det. Alltså dom är sjukt bra men dom höra och spela vår sång första gången idag. Wiihhh.. Nå nu måste jag iallafall gå i duschen så jag kan laga mig sen. Bebban kommer hit snart. Sätter in bilder på hur vi ser ut sen :D.

Keep in mind all the sacrifices I'm making to keep you by my side

Wow jag måste seriöst byta header. Herregud. Liknar ju inte ens mej? Får bli nångång under jullovet då... Just det, julfest imorgon, och sista skoldagen på torsdag! Holy shit. Denhär hösten har säkert gått snabbast ever. Har inte ens hänt så mycket men den har bara gått jäklit snabbt ändå. Kan bero på att det inte finns snö, så man på nåt sätt mentalt tror att det är höst fortfarande? Don't know. Mej stör det verkligen inte att det inte finns snö. Alltså sku ju vara helt mysigt med lite snö på julafton, men om det nu sku börja snöa sku det typ bara bli slask, så bättre såhär. Dessutom har jag inte lust att frysa mer än jag gör redan nu. Men jaa.. Sista flöjttimmen idag, gick riktigt bra faktiskt. Så satt jag i tysta hålan Sibbo och väntade på bussen. Förstår inte varför pappa har flyttat just till sibbo. Förstår överhuvudtaget inte mänskor som flyttar ut på landet. Tycker verkligen inte om landet, jag behöver ljus och noise och stuff. Annars är det bara skittråkigt och man e helt forever alone. Oj så filosofiskt. Här fick ni igen lite av mina onödiga åsikter :DDd Vi hörs

DAY 28 - A letter to someone you love


From now on I'm refusing to ever give up

Kom just hem från skolan. Dagen var typ ett enda övande. Skrev biologiprov som gick ganska dåligt. Fick reda på att jag fick 7 i matteprovet, vilket är ganska bra. Annars övade jag bara. Sjungit helt sjukt mycket under de senaste dagarna! Brukar ju nog sjunga mycket hemma men nu när man har sjungit i skolan på alla övningar, och har också suttit o sjungit för mig själv på lektionerna:D. Håhhå. Men julfesten kommer bli jättekul, hoppas bara allt går bra:).
Idag ska jag på min sista flöjttimme. Trodde ju att förra veckans var sista men hade då fel. Sku faktiskt int alls orka. Men måst ju om jag ska ta 3/3 examen i nåt skede. Kommer tillbaka efteråt iallafall, pappa o hans fru är i Sverige. Nu ska jag gå och laga någon mat, var äcklig mat i skolan. Som vanligt.
herregud så jag ser blek ut

When the room clears I'm still here, who am I when I'm alone?

Läser till biologiprov. Kan inte komma på nånting som sku vara så tråkigt. Bläh. Men har lovat att bättra mig så, no can do. Bättring redan på den vägen att jag inte gick till datotn utan bara snabbt ipadbloggar, awesome huh. Var idag på stan (igen) och köpte dom sista julklapparna. Har fortfarande inte till alla, men dom som jag inte har till (t.ex. Mamma) får det bli någo kort eller lappar eller någo var jag lovar göra något med/för henne. För lixom hellre ger jag nåt sånt som personen kommer att uppskatta sen, än att jag ger nån onödig sak som den inte ens vill ha.... Övade idag igen på Tänd ett ljus (julfestgrejen) . Tycker det gick märkbart bättre idag! Vi sjöng mer ut och alla verkade faktiskt njuta av att få sjunga. På det sättet är detdär faktiskt den perfekta sången, den har på nåt sätt automatiskt känsla när vi sjunger den tillsammans... Så fick jag nyårsplaner också, wiihoo! Skall och förkröka med några kompisar till ett ställe och sen till stan och se på fyrverkerier :)! Just hope it all works out! Tror nog det. Men iallafall nu måste jag forsätta läsa. Fan... Nåmen iallafall, vi hörs imorgon!

Must've been out of my mind

Hela gårdagen gick alltså åt till att städa och bara lata mig hemma ;D. Eller egentligen mesta tiden latade jag faktiskt mig och såg på tv, blev inte så mycket städning. Men har superlite kvar nu, tror jag tar det efter att jag kommit hem. Skall alltså nu iväg till stan med Ninni:). Skall köpa julklappar och ett par skor:). Alltså inför julfesten någo klackskor. Börjar ren bli lite nervös för julfesten, känns att jag ska vara med i så mycket att jag inte hinner:D. Men det blir nog bra. Hoppas det iallafall:D.

DAY 27 - A problem that you've had

Klippte äppelsaftsburken snett så nu rinner det över kanterna varje gång man försöker hälla i ett glas. Där har ni ett av mina många i-landsproblem. Mer personligt tänker jag inte skriva:)

aldrig,aldrig kommer allt tillbaks

Borde egentligen hålla på att städa mitt rum just nu... Har seriös pengbrist just nu och behöver fortfarande köpa lite julklappar, så måste städa mitt rum för att få pengar. Bläh. Nåjoo men här kommer iallafall bilder från denhär veckan.
fredag 9.12
sisterrr
förra veckan var superfull med alltmöjligt
bläh omtentamen övning. fick en 8!
med mimmi, påväg till nån luciagrejj
bebban och wendolie
:)wendolie
yesterday

Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen

Hahaaa är helt sjukt excited för dendär julfestgrejjen! :) lyssnat igenom sången typ 12 gånger idag :D. Rubriken är en liten hint för dom som kan svensk musik :p. Hade ju btw konsert just, och det gick ganska bra tycker jag! Några minimaliska misstag som antagligen inte ens hördes, so it's coool! Vi hörs imorgon, efter att jag har varit och se på Bebbans häst ofc :) yay Wendolie, get ready

That all we ever seem to do is fight

Hinner inte med någo kamerabilder idag heller. Fick just veta att jag måste fara hemifrån redan om typ 10 min eftersom pappa inte hinner komma och hämta mig. Men iallafall försöker jag få bilder från kameran hit senast på lördag. Blir ett hemmaveckoslut, måste läsa på biologiprovet som en galning och så måste jag städa osv. Men njoo helt skönt i och för sig, efter en så stressig vecka.
Idag var det alltså igen luciagrejer, först till lite pensionärer i munkshöjden. Gick inte lika bra som förra gångerna tycker jag, eller var lite tystare nu, men helt bra var det ändå! Kommer gå super på julfesten tror jag:). Håller på att planera ett litet uppträdande inför julfesten, superexcited :). Ett litet accapella uppträdande blir det, med några andra från skolan, hihii. Hoppas vi lyckas och det blir fint!
Här kommer igen lite överbelysta bilder på mig, KUL.
<3

Cause there'll be no clear skies if I lose you baby

Har just kommit hem från stan. Var på breaking dawn med Bella :). Visste inte riktigt vad jag skulle tycka om det då före, men den var faktiskt helt bra! Edward hade ändrats, verkade mer sympatisk, och annars också var det lite intressantare nu. Imorgon är det skola, och sen lucia igen. Känns superkonstigt att ha nån luciagrej imorgon. Känns helt vanligt på luciadagen och julfesten, men imorgon är det lixom ingen speciell dag. Men är helt roligt ändå nog. Dethär blev ett sånhänt superlame inlägg, är på ipad igen. Min syster ser på ngt tv-program från datorn så. Men imorgon blir det bilder igen. Kanske jag orkar connecta kameran till datorn så det blir bättre bilder? We'll see :) xxx.

DAY fuckin 26 - What kind of person attracts you

Haha, förlåt, men skulle påriktigt inte orka mer med denhär listan :D Men hey efter dethär only 4 days to go ;).
Så , hurdana personer attraheras jag av? Jag tycker denhär frågan är lite svår, för det har faktiskt varit lite olika. En del attraheras jag av pga. uutseende, en del för personligheten och en del för helt något annat. Eller varför inte alla kombinerat, ofcourse. Men ja, förstås måste jag ju tycka om personen i frågas utseende, annars går det ju liksom inte ihop. Men när det kommer till personligheten kan det vara lite olika. Ibland är det  såna som är sjukt trevliga och utåtriktade och ibland kan det vara nån som är typ en s.k. "closed book". Vet inte varför, men det är bara mer intressant. Jag har aldrig personligen haft såndär badboy-craving, men förstår nog att människor tycker så. Utseendet varierar också sjukt mycket, jag är ingen "han måste vara blond och ha blåa ögon" -typ, aldrig varit. Det är väl inte färgen på håret eller ögonen som bestämmer om någon ser bra ut? Nåja men sen när det går förbi bara attraktionen är ju inte utseendet ens lika viktigt längre, helheten räknas!

Guess what honey? You're not that good for me

SÅ, 13.12 då, lucia-dag :)! Jag har haft säkert bästa luciadagen någonsin. Alltså, var ju med i luciatåget så dagen började 7.45 i skolan. Hade uppsjungning + satte på oss klänningarna och sen 8.30 började showen ;). Var lite nervös i början, vet inte riktigt varför. Ville väl inte falla på facet rakt framför alla kompisar. Nåja men det gick bra, delen som jag skulle spela på flöjt gick sådär, lite fel men ingen hade typ hört det? Brabra. Iallafall, sen gick vi till ett  ålderdomshem i munksnäs, och där var det ganska mysigt :). Dom blev så glada! Alltså en del började gråta, och många kom och tackade oss efter det osv! Supertrevligt.
Sen nästa och sista grejen (för idag) var lite annorlunda. Vi skulle gå till Munkshöjdens "köpcenter" och gå där igenom och lussa. Alltså startade vid en butik och gick igenom stället, till matbutiken ungefär, där utanför stannade vi och sjöng några sånger. Där var nog ganska många människor, mest pensionärer och småbarnsfamlijer. Dom hade väl läst reklamen utanför butiken :D:D. Bilder från luciagrejerna kommer senare! Har själv inte så hemskt många, men vet att det finns många som tog bilder så ska försöka skaffa fram!
Iallafall, dagen var jätterolig och blev på så glatt humör och fick lite mitt intresse för musik stärkt ennu mer! Och vår lucia Bella var helt sjukt bra:)! Hon hade ett solo, och det var så bra att jag fick kalla kårar, och på sista gången jag hörde det var gråten inte långt ifrån :D. Hahha, puss på dej proffssångerska:)!
Nu blir det typ en halv timme till hemma, och sen måste jag sticka iväg. Har flöjtlektion 18.00. Usch jag orkar inte. Skit. Nåmen iallafall, sista lektionen före jullovet;)! Bara konsert sen på torsdag, woopwoop :)! Nåja men vi hörs!
små bilder i know men jag orkade inte se på mitt face i nån jävla fullscreensize :D (ok int helt)




And if I float away, I don't expect you to chase after me.

Nåå, vad har det hänt då. Egentligen inte så mycket,har nördat som en galning hela veckoslutet. Så inget roligt. Har alltså biologi-omtentamen imorgon. Jep omtentamen, skit I know, men nu borde det iallafall gå helt bra eftersom jag har övat varje vaken timme av veckoslutet (typ....) . Så nu kan jag nästan för mycket om skelettet,celler och muskler, woopwoop. Imorgon blir det frissa, skall klippa håret lite. Vill helst klippa suuuperlite, skulle ju vara helt nice om håret i något skede skulle bli riktigt långt. Cause that's my goal. Men nåja, nu måste jag gå och sova, måste upp tidigt imorgon. Godnatt <3

DAY 25 - Ten things you hate

1. Twofaced människor.

Människor som är fejk hatar jag mest. Förstår faktiskt att man till vissa personer måste vara lite annorlunda än sig själv, men lixom har inte riktigt fattat grejen med att fejka för vänner. Att vara med nån en dag för att sedan nästa dag tala timtals med skit om samma person? Lågt.








2. Människor som inte kan visa känslor, och som är snälla/tycker om ALLA.

Alltså vi har sånhäna människor i min skola, och låt mig bara undra: hur fan gör dom det? Hur fan kan man vara snäll mot alla? Glad hela tiden? I något skede måste det ju koka över och då blir det ju ett helvete? Många år av saker som bara samlats i skallen på dom som dom inte fått ut genom att skrika eller gråta? Konstigt.






3. Gräl.

Alltså att inte vara sams med nån jag t.ex. hatar/inte tycker om- stör mig verkligen inte. Men sen när det är nån jag bryr mig om får jag helt jättedåligt att vara. Men brukar som tur inte ha så långa gräl, utom några enstaka då, så för det mesta går det om snabbt:).








4. Spel.

Talar alltså nu på Playstation (eller Xbox) spel, så som MW eller BF. Alltså när dom kommer ut har ju pojkarna inget liv på typ veckor-månader, och man får ingen kontakt med dom:D.







5. Tandläkaren.

Mina tandläkare som jag går hos är såna jävla störande människor. Alltså vafan har jag gjort liksom? Jag har aldrig haft ett enda hål i tänderna men dom är ändå helt jävla sura jämt. Whateverrrr







6. Krabbis.

Ända sen lördag hatar jag officiellt krabbis. Har ju förstås aldrig tyckt att det är särskilt roligt men den gången var det bara så äckligt så nu tycker jag såhär.







7. Lärare som fortfarande kommenterar om ett dåligt vitsord som man fick förra perioden.

Alltså jag förstår ju själv vad det står på betyget/provet, behöver inte weekly påminnelser om mina misstag. Får mig liksom inte mer motiverad direkt, att bli påmind om hur skit jag är:).







8. Vinter.

Inte hela vintern. Men vädret. Kölden. Att ha kallt INNE i skolan. Att det blåser som vi sku vara inne i en tornado.






9. Rädsla.

En av dom äckligaste känslor som finns.









10. Ost.

Smakar skit, nästan i alla former. Huj fan.



Let me see you trough, cause I've seen a dark side too

Idag och igårdagen har båda gått åt på stan. Idag fick jag lite julgrejer köpta, men igen kläder till mig själv. Dåligt. Men iallafall, tyckte om dom! Om typ 1h blir det avfärd till pappa. Så bloggar imorgon eller på söndag!
<3

The games you'd play you would always win

nu far jag till skolan! efter skolan skall jag till stan med Cia, men vi hörs säkert på eftermiddagen när jag kommer hem:). Sen är det ju pappas veckoslut, men lite hinner jag iallafall blogga förrän jag far! Pusshej vi hörs

How to be brave...

Var i stan med Mimmi idag. Hämtade mina linser och gick och åt. Meningen var att köpa julklappar men så blev det ju förstås inte. Gud:D. Försöker köpa dom i början av nästa vecka! Iallafall köpte jag inget till mig själv, så det är ju alltid något right? Såg en sjukt fin klänning som jag har såååå lust att köpa!! Den var röd, från Monki och kostade 40€ (400sek). Men... Har egentligen inga pengar, och tänkte att jag nog skulle kunna ha min konffis-klänning på julfesten. Är ju inte många från skolan som har sett den och dessutom är den silverfärgad, så passar helt bra till jul:). Men skor skulle jag vela ha.... :D får se.





















ich liebe




vi hörs!

In another life, I would make you stay

Verkar som att jag måste blogga redan nu då, pappa kommer och hämtar mig om ca. 30 min. Iallafall, idag var bara en vanlig dag igen då. Fick veta att jag borde ha biologiprov OCH biologiomtagningsprov på 13e, vilket alltså är lucia-dagen så det går ju inte. Är nämligen tärna där. Får bli prov dagen före och efter lucia, tänker verkligen inte ha dom båda på samma dag. Efter skolan ringde jag till optikern och fick tiden som ju skulle vara idag, flyttad till imorgon. Har flöjt-övning idag. Igen. Fml. Nåja iallafall måste jag börja packa sakerna nu så småningom, så vi får höras imorgon!
puss

I love you but I'm letting go

Everyday
With every worthless word we get more far away
The distance between us makes it so hard to stay
But nothing lasts forever, but be honest babe
It hurts but it may be the only way


och så känns det just nu. hörs om nån timme typ.

DAY 24 - Your favorite movie and what it's about

no need to explain. sex and the city är bäst i världen.

The taste of your breath, I'll never get over.

Glad självständighetsdag finland :)! Idag har jag inte gjort så mycket, hade övning + konsert kl 12-15. Sen gick jag till busshållplatsen. Och förlåt mig, vet att det har varit snö bara 1 dag typ, men låt mig snälla säga. Helvetes vinter. Alltså jag stod ute och väntade på bussen i 1 timme. Kallt som fan. Jag skulle helt bra ha kunnat vara utan snö i år. Nåja whatever nu är jag inne i värmen, har ätit och nu börjar jag se på slotts-festen (; . Haha men vi hörs imorgon!

The chills your body sends

WOOP fick Maroon 5 bilderna att fungera på datorn!!! Here you go guys ;)
söta cia ute i den kalla kön :)
aaaaaaaaaaaaaa
asgfgasfgfasasasgas

Everytime I turn around you're changing me

Dagens kläder: Top&Skjorta båda från Gina tricot, halsduk från Kappahl +armégröna byxor

övre raden fr.v. Klänning från Esprit, skjorta från Vero Moda, klänning från Gap.
nedre raden fr.v. Transparent top från H&M, klänning från edc Esprit, top från Gina Tricot.
Satt in bilderna på domhär för att jag grävde i klädskåpet och hittade lite "gamla" grejer. Den nyaste är alltså köpt på sommarlovet:D Men har bara inte användt dom på en tid och tänkte att dom skulle kunna tas i användning nu igen! Skulle kunna ha nån av dom svarta på imorgon när jag ska spela på en självständighetsfest. That's right, grattis Finland;). Iallafall så måste ha nåt svart på mig då, vilket är typ en lättnad för mig:D:D. Får se vad jag väljer.
xxx

The sound of an old guitar is saving you from sinking

Super-onödig dag i skolan idag. Fick skitbetyg. Måste väl börja jobba på allvar med skolan, skulle ju vara kul att komma in till nån skola efter högstadiet. Inte så mycket annat att säga. Pointen med sista bilden var att visa mina ren-naglar, men det blev lite dåligt ljus... Vi hörs imorgon!

DAY 23 - Give pictures of five people who are famous and you find attractive

1. ADAM LEVINE
2. RONNIE MAGRO
3. JUSTIN BIEBER
4. BEAU MIRCHOFF
5. JARED LETO

I, I'm a boomerang, doesn't matter how you throw me

HELVETES HELVETE. Förlåt. Dåligaste morgonen på lääänge! Vaknade helt i tid, utom jävla trött, eftersom jag inte hade orkat försöka sova förrän vid 1 tiden ungefär. Nåja åtminstone gick till badrummet, helt vanlig rutin. O då. Kastade ena kontaktlinsen nånstans iväg imisstag. Hittar den inte längre, flög säkert i lavuaren. Fan så fail. FML.
Nåja men är inte så farligt eftersom jag ska till optikern på onsdag, så får väl nya då. Men iallafall sjukt irriterande. Nu sticker jag till skolan. Med glasögon på. Fan va störande. Nåja hejdå!

Too late to be gracious

godnatt

My heart is yours to fill or burst, to break or bury, or wear as jewellery

Last friday night;)  :
hahhaha mauritz :D
::Dfeelix
jag på natten:) ninnis onepiece GUD SÅ SKÖN.
hahahhaaaa
sjukt söta:)
samma som förra bildtexten:):D







Sundaydinner:




omnomnom
naaaam
mys:)
hahahaa. vänd på huvet, försökte vända den men det gick inte
:D peppi var sjukt lycklig för hon typ älskar elias?
:D::D:DDD:DD:D:D:D
HAHAHA så har iallafall haft ett sjukt roligt veckoslut:) . Maten blev lyckad och annars också var det roligt:).

DAY 22 - How have you changed in the past two years?

Ööömmm...Lite svårt att formulera dethär utan att det blir för personligt. Nämen iallafall, har ändrats helt sjukt mycket under dom 2 senaste åren! Vilket ju egentligen är normalt, dom 2 senaste åren är ju i princip hela min högstadietid, och det är väl då personer ändras mest? Har ändrats lite åt olika håll, har både blivit mer mig själv och mer försiktig. Mer försiktig i människorelationer eftersom det gått skit med några, mer mej själv med dom kompisar som det går bra med:).
Sen uutseendemässigt har jag också ändrats jättemycket. Färgat håret, fått linser och fått nyare och finare kläder:)
hahha har inte ännu heller sminkat mig:D. Nu måste jag gå!

All I want for christmas is you...

Och här är lite annat jag vill:
1. Få en liten kattunge till
2. Kärlek
3. Åka på en roadtrip
4. Nya kläder
förlåt det blev en fotobomb, men mimmi är försenad:DD. Ni får stå ut med det.

You were the one who took the time to ask if everything's ok

Vaknade vid 11tiden och nu är jag bara excited att börja laga mat:D. Vår dinner börjar kl 3, så Mimmi kommer hit vid 2 och så börjar vi laga mat. Måste googla runt efter lite recept nu, annars vet vi inte hur vi ska steka vårt kött:D. Man får väl hoppas att det lyckas, annars blir det att göra som i domdär snabb-biff reklamerna, och leka att man lagat det själv.... Nejmen tror nog vi lyckas (; . Skall ännu laga håret och sminka mig och sen kan jag kanske sätta in bilder på "dagens outfit". Lovar er också att ni kommer få se bilder på maten. Och mig och Mimmi som kockar ofcourse!

riktigt såhär fint blir det ju inte;D
HHAHAH skämt

DAY 21 - One of your favorite shows

Innan jag börjar med dethär vill jag bara snabbt säga, igår var kul! Stort tack till världens sötaste Ninni! Iallafall, orsaken till att det har varit lite tyst här är att jag varit sjukt bakis idag och inte orkat göra något. Imorgon har vi ju dinner för Thomas och Elias med Mimmi, så tvingade mig själv till butiken på eftermiddan men annars har jag bara varit hemma och tyckt synd om mig själv :DD. Iallafall, min favoriteshow... All-time favoriten är förstås Friends, men tänker gå med vad jag ser på mest nu istället. Blir battle mellan Awkward, Glee och X-factor (eller american idol) . Alla är bra på sina egna sätt. Awkward berör mig så bra men sen är ju musik det som jag prioriterar jävligt högt här i livet så därför måste jag väl säga att awkward faller här. Men sen säger jag väl att Glee är favoriten. Blandat musik och relationer, som båda fascinerar mig. Så ja, Glee.

Dance all night till you can't feel your legs

Mimmi är hos oss :). Skall äta och göra oss klara inför kvällen, och fara tsm med Thomas vid 7tiden tror jag. Skall bli helt jätte-awesome!

If I never see your face again I don't mind

sticker till skolan nu! wooo äntligen fredag ♥!

Her red hair falling like the sky

BÄH saknar mitt "röda" hår. Don't get me wrong, tycker om dethär med, men när det var lite rödare var det lite mer "levande".
vilket tycker ni var bättre?

DAY 20 - Your biggest fear

♥ Rädslan att mista någon jag älskar ♥















Perfection of your face slows me down

Helt normal dag. Extra trött p.g.a konserten igår kväll, men glad som fan var jag på morgonen när jag kom till skolan! Första lektionen modersmål, ja där försvann det glada då. Modda-vitsord på betyget: 5. You jealous? Tror int nån är det:P. Men nåja här har man ju ennu typ 2(?) kurser kvar så hinner ju höjas. Men måst nog gå och diskutera det med nån lärare för man kan väl int ens sänka från en 9a till en 5a??? Men han var jävla sträng med vitsorden till alla så jag är nog inget undantag på den fronten...
Nåja annars hände det inte riktigt något, fick veta att jag inte behöver vara med i skådespelet som 9orna ska ha, där jag från början hade en roll! SCORE! Skulle annars vara helt okej men tycker inte alls om gruppen och orkar int annars heller. Jag och 2 av mina kompisar som jag varit med är dessutom inte så insatta i vad det handlar om ens, har typ int varit på en enda drama-timme, kanske 1 eller 2 :D. Har "filmat en film" med några andra :D. Men nåja, skönt att inte ha det att oroa sig över.





bilderna har absolut inget med rubriken att göra, haha

RSS 2.0